TERMINOS Y CONDICIONES

La present pàgina descriu els termes i condicions del lloc web diseñodigital.es (des d’ara «LLOC WEB»), de el qual és titular Teresa García Román (des d’ara «TITULAR»). A l’visitar i utilitzar aquest lloc web, l’visitants o usuari (en endavant «USUARI») accepta aquests termes i condicions en la seva totalitat. La informació d’aquests termes i condicions està subjecta a canvis en qualsevol moment i se li recomana a l’Usuari visitar aquesta pàgina constantment. En aquesta pàgina es descriu a detall la manera en què l’USUARI accepta usar i comportar-se dins el LLOC WEB i amb el seu respectiu contingut, productes i serveis (des d’ara «CONTINGUT»). 

  1. MENORS D’EDAT No es permet l’accés a l’CONTINGUT de l’LLOC WEB per persones menors de 13 anys. Si l’USUARI és menor de 13 anys, haurà de comptar amb el consentiment dels seus pares o persones grans encarregades.
  2. ESTAN PROHIBIDES LES SEGÜENTS ACTIVITATS Intents d’hackeo, inserció de virus o atacs informàtics de qualsevol índole adreçats a servidor o a l’LLOC WEB. Proporcionar informació personal falsa o que pertany a persones diferents a l’USUARI que l’envia 
  3. DRETS D’AUTOR I PROPIETAT INTEL·LECTUAL Està totalment prohibit utilitzar els textos, imatges, àudios, vídeos i qualsevol altre material multimèdia que es trobi allotjat a l’LLOC WEB ja que és propietat de l’TITULAR i està protegit per les lleis de drets d’autor i propietat intel·lectual. Només es permetrà l’ús dels materials multimèdia de l’LLOC WEB, si l’usuari sol·licita l’ús d’aquest material i el TITULAR accepta aquesta sol·licitud. 
  4. ACCÉS I DISPONIBILITAT DEL LLOC WEB Per motius de força major o factors externs, l’accés i disponibilitat de l’LLOC WEB es pot veure suspès per qualsevol període de temps i el TITULAR no es fa responsable de qualsevol dany o resultat directe o indirecte que això pugui ocasionar a l’USUARI. Si bé, el lloc web estarà disponible la majoria el temps, no es garanteix una disponibilitat de el 100% i en qualsevol moment, si el TITULAR ho decideix, el lloc web pot deixar de funcionar o estar disponible a el públic. 
  5. POLÍTICA DE PRIVACITAT I COOKIES El TITULAR està compromès amb les bones pràctiques en la recopilació, ús i protecció de les dades personals dels seus usuaris. La política de privacitat i galetes de l’LLOC WEB es pot veure en detall en la següent pàgina http: http: //psicoplay.local/politica-de-privacidad/