acompanyament familiar

Qui Sóc

Jo Sóc

Teresa García Román

acompanyament Familiar

I aquesta és la meva Història

Des de molt petita tenia la tendència a mostrar les meves emocions obertament, però quan vaig sentir que no era el camí, o els adults deien que així no es feia, desde la seva consciencia d’amor, vaig aprendre per amor als altres a amagar i a bloquejar la meva manera d’expressar-me. Quan  vaig ser mare, vaig començar a acompanyar al meu fill de la mateixa manera que m’havien ensenyat, entro en crisis amb el meu cor, perquè sentia que no era la manera més adequada d’acompanyar als meus fills. Gràcies al meu fill gran, meravellós mirall del que jo no volia veure, vaig començar el meu camí de connectar amb mi i el meu cor, per després connectar amb ell i  les seves necessitats, posteriorment amb el meu fill petit. Aquesta necessitat interna de connectar i estimar desde el cor als meus fills i el meu camí personal, em va portar a fer la formació de Teràpia en Constel·lacions Familiars i fenomenològiques i la de psicomotricitat; a partir d’allí vaig comprendre com és l’amor incondicional, procés que encara continuo vivint i que m’aporten experiències que em permeten despertar la meva consciència, curar les meves ferides i acompanyar a altres famílies. El meu disseny humà es defineix com Generadora Manifestant Emocional (connexió interna amb mi mateixa) i PAS (Persona Altament Sensible). La meva alta sensibilitat, l’empàtia, l’experiència de vida i maternitat i la meva formació teòrica i professional, m’han portat a crear Psicoplay, un espai per acompanyar les famílies des del cor i l’amor incondicional.

  • Terapeuta de Joc

  • constel·lacions Familiars

  • Registres Akàshics

  • SandPlay

  • Cos i Consciència mètode Georges Courchinoux

Sobre PsicoPlay

Psicoplay neix com un espai on el nen pot desenvolupar les seves habilitats de comunicació, expressió i representació per mitjà d’el llenguatge corporal, verbal, gràfic, musical, audiovisual i plàstic. Un espai per a famílies que necessiten créixer, descobrir i compartir, un espai amb una terapeuta que t’acompanya a viure l’aquí i l’ara de les famílies amb una escolta sincera i a connectar amb el cor.

Reproducir vídeo
Reproducir vídeo

Psicoplay és un espai segur on les famílies, poden curar els seus propies ferides emocionals i acompanyar els seus fills a créixer emocionalment sans. La nostra relació afectuosa amb el nen li dóna la confiança necessària per establir noves relacions positives amb els seus iguals i li aporta hàbits beneficiosos per al seu benestar personal i interpersonal.

Tractem a tots els nostres nens i les seves famílies amb absolut respecte, cortesia i consideració. Respectem les diferències en les actituds d’ells. Escoltem, observem i ens esforcem per guanyar la comprensió de tots. En Psicoplay reconeixem les necessitats dels nens i els seus pares, proporcionant així més punts de vista d’una situació donada.

Que Ofereix PsicoPlay

Serveis d’Acompanyament de Processos Familiars

Aquestes són les meves Tècniques

SandPlay

Sandplay o joc de sorra és una forma de psicoteràpia utilitzada amb nens i adults amb l'objectiu de trobar la curació a través de la seva connexió amb l'inconscient. Consisteix en jugar en una caixa de fusta especialment proporcionada, aquesta s'omple amb sorra seca i un nombre de petites figures amb les quals ells donen realització formal als seus mons interns.

Ajuda Psicomotriu Individual

És la tècnica que ajuda a nens i nadons a dominar els seus moviments corporals d'una forma sana, així com a millorar la seva relació i comunicació amb els altres

Teràpia de Joc

La Teràpia de Joc engloba una sèrie de mètodes i tècniques lúdiques especialitzades, l'objectiu són que el nen trobi múltiples oportunitats per a l'expressió i autocontrol de les seves emocions

Constel·lacions Familiars

És una teràpia breu que entra a uns nivells molt profunds de canvi de paradigmes tenint un efecte immediat sobre els pensaments, emocions i conductes.

Registres Akàshics

Els Registres Akashics són una memòria universal de l'existència, i representen un espai multidimensional on s'arxiven totes les experiències de l'ànima.

Raons per triar-me

Les meves Competències

Tinc una opinió constructiva i positiva sobre els infants i les seves famílies i per tant dedico gran part del meu temps escoltant i comprenent les seves necessitats afectives per aconseguir resultats satisfactoris en les nostres sessions.

Treball Psicomotriu Individual
Teràpia de Joc
Acompanyament de Processos Familiars
Registres Akàshics
Constel·lacions Familiars
Psico-play-41

La creativitat vibra en l’amor a mi mateixa per compartir-la en positiu¨

Fes una cita

Contàctam i demànam una cita a través del meu número de Whatssap

Contàctam

+34 646-617-645

Sessions Online

Informa't

Testimonials

Testimonis reals de persones reals avalen la meva feina i compromís amb ells

5/5
Un espai on tot es pot acompanyar, on Teresa dóna mirades més enllà de veure els nens i nenes, on és possible transitar en companyia amorosa i els nens curar les seves ferides al costat dels seus adults ¨
Ester
Manresa
5/5
¨TERESA ofereix als nostres fills un espai ple d'amor, escolta i sobre tot respecte¨
Erica
Manresa

teresaeleroman@gmail.com

+34 646-617-645

Segueix-me a