Acompanyament familiar

El meu Enfocament

Escolta-AMB EL COR, Estima i acompanya-ho amb EL COS

Et convido a iniciar un procés que li aportarà a la teva vida benestar i pau.

El treball personal amb el cos desenvolupa els nostres potencials vitals i afectius. El treball energètic desbloqueja les nostres pors. El treball més profund, ajuda a transformar les nostres creences limitants. El treball espiritual ens connecta amb la nostra llum i el nostre jo interior. El treball amb el joc ens connecta amb el nen que portem dins.

Gràcies a aquest treball holístic, el nen i l’adult busquen la seva manera d’expressar-se i trobar-se a si mateixos des del respecte, desenvolupant junts els seus potencials vitals i afectius, desbloquejant les resistències i guarint les ferides que poden haver quedat ancorats en el cos, psique o centres energètics.

Per viure amb salut, necessitem Alegria (actitud). Expressar com som (autoestima, autoconcepte). Creativitat i exploració (donar-nos permís per sortir dels nostres límits). Sentir-nos a nosaltres mateixos i als altres (afectivitat). Gaudir de la vida i el plaer (menjar, sexualitat…). Trobar el nostre propòsit de vida (transcendència).

Les meves Tècniques

Ajuda Psicomotriu individual
Teràpia de Joc
Registres Akáshics
Constel·lacions Familiars

teresaeleroman@gmail.com

+34 646-617-645

Segueix-me a